Blog

EUROPA BULL favorita als Premis de la Crítica amb 8 nominacions

EUpremis_web_slide

Fa unes setmanes celebràvem el Premi Ciutat Barcelona per Sílvia Delagneau i Max Glaenzel, per l’espai i el vestuari del nostre Europa Bull. I aquesta setmana hem rebut noves alegries al fer-se públics els finalistes als Premis de la Crítica 2019:

Diuen…

L’espectacle Europa Bull, dirigida per Jordi Oriol, encapçala el rànquing dels finalistes als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2019 amb un total de vuit nominacions, seguida per Falaise de Camille Decourtye i Blaï Mateu Trias, amb cinc. En l’apartat de dansa, On Goldberg Variations / Variations de Mal Pelo opta a tres nominacions, nominacions, entre elles la de millor espectacle nacional, en una edició en què s’incorpora la categoria dansa de repertori i clàssica. La gala d’entrega dels premis, organitzats per Recomana, se celebrarà el 23 de març i estarà conduïda pels periodistes Anna Pérez Pagès i Toni Puntí.

A la secció de teatre, la producció amb més nominacions és Europa Bull, coproducció d’Indi Gest amb el TNC i el festival Temporada Alta en el marc del Premi Quim Masó 2018. La proposta opta a vuit premis: el de millor espectacle, dos per Jordi Oriol: direcció i dramatúrgia; els d’actriu de repartiment per Olga Onrubia; el d’actor de repartiment per Joan Carreras, el d’escenografia per Sílvia Delagneau i Max Glaenzel, el de música original per Carles Pedragosa, Sasha Agranov i Karl Stets; i el de disseny de so, per Jordi Salvadó.

La segueix amb cinc nominacions Falaise, de la companyia Baró d’Evel. A continuació empaten a quatre Com els grecs, del Teatre Lliure; La reina de la bellesa de Leenane, de La Perla 29Els Ocells, de La Calòrica i la Sala Beckett i el musical La tienda de los horrores, de Nostromo Live.

I nosaltres ens n’alegrem i desitgem que això serveixi per poder allargar la vida d’un espectacle que va omplir la Sala Petita del TNC amb gran èxit de crítica.

Gràcies!