Blog

LA MALA DICCIÓ, a punt d’estrena al Festival GREC 2021

LMD_H_1

Aquest dissabte 10 de juliol estrenem finalment el nostre darrer espectacle al Teatre Lliure de Gràcia, dins el Festival GREC de Barcelona 2021. Aquesta obra completa la ‘Trilogia del Lament’ (La Caiguda d’Amlet, L’Empestat, La mala dicció): obres que s’inspiren en tragèdies shakespearianes, i que posen al centre i com a motor dramàtic la pròpia paraula.

Les tres peces, escrites per Jordi Oriol, han comptat amb la direcció escènica de Xavier Albertí. Així com la primera era un monòleg, la segona va ser pensada per a dos intèrprets, i aquesta tercera per a tres: Paula Malia, Carles Pedragosa i el mateix autor.

L’espai i el vestuari són, com no podia ser d’altra manera, de Sílvia Delagneau. La il·luminació i la direcció tècnica, d’Àlex Aviñoa. El disseny de so, de Pau Matas. L’ajudantia de direcció, de Roger Vila. I tot suportat i conduït per la nostra productora Helena Font, amb l’ajuda inestimable de Gina Aspa.

Destigem que gaudiu d’aquesta nova creació com nosaltres hem fet durant el procés, i que pugui girar tant com les anteriors obres de la trilogia!

FOTO: ©Sílvia Poch