Big Berberecho

Escrit i dirigit per Jordi Oriol i Oriol Vila

Trailer

Estrenat el 24 de Novembre de 2012 a Salt, en el marc del festival Temporada Alta
bigberberecho.com

Sinopsi

Big Berberecho és la història de dos germans fracassats que s’han fet a la mar a la recerca d’una llegenda marina: la gran escopinya. Encegats per aquesta fita, abandonaran la terra tot alimentant la idea que la captura d’aquesta gegant -i encara desconeguda- criatura els donarà l’èxit que desitgen. L’aventura es desenvolupa en una petita embarcació surant enmig d’un erm i desolat desert d’aigua salada. Els dos germans s’hauran d’afrontar a la por d’allò desconegut, a l’hostilitat d’un món amagat sota els seus peus, a les profunditats de l’oceà. Però de sobte sorgirà una cosa pitjor, una bèstia més bèstia que la bèstia que estan cercant. I no sorgirà de dins del mar, sinó… del seu propi interior. Aquest serà el veritable monstre que originarà un conflicte entre els dos germans que els durà a l’enfrontació i a la deriva. Un viatge iniciàtic que acabarà convertint-se en una aventura èpica. Un drama pretesament còmic, però amb un rerefons d’absoluta negror, on els grans temes –en un sentit gairebé musical- són el pas del temps, la relació entre l’home i la natura, entre l’èxit i el fracàs, la vida i la mort.

Fitxa Artística

creació i interpretació: Jordi Oriol i Oriol Vila
escenografia i construcció: Dani Poy
vestuari: Silvia Delagneau
música i so: Carles Pedragosa
il·luminació: Alex Aviñoa
assessoria direcció: Raquel Salvador
producció executiva: Dani López-Orós
construcció d’escenografia: Dani Poy i els Tallers de Teatre Auditori de Sant Cugat
fotografia: David Ruano
disseny gràfic: Marcel Juan
agraïments: Marc Permanyer, Víctor Molina, Joan-Marc Joval, Pau Roca, Miquel Es Blauet, Maria Solivellas, Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET), Dagoll Dagom, T de Teatre.
una coproducció d’Indi Gest, Temporada Alta Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt, Atrium Viladecans, Auditori de Sant Cugat.

Premsa

Dossier de Premsa

Descarregar PDF