GUIA BÀSICA DEL VIANANT TEMPORAL

Escrit i dirigit per Jordi Oriol, Carles Pedragosa i Marc Permanyer

Pots viure l’espectacle aquí: www.indigest.org/ft2021

Sinopsi

La GUIA BÀSICA DEL VIANANT TEMPORAL és una peça transmèdia per a 2 espectadors i que es pot experimentar des de qualsevol lloc del món.
ENTRADES A LA VENDA des del 9 de SETEMBRE (dia d'inici de FiraTàrrega 2021) fins el 31 de DESEMBRE de 2021, a: www.indigest.org/ft2021.
---
L’any 3110, el grup d’investigació intergal·làctic d’Oceania “La Cullera Negra” va fer públic un informe on es recollien les conclusions sobre la dualitat del Big Bang. D’ell se’n deriva la teoria, avui mundialment acceptada, dels dos universos paral·lels. D’ençà, sabem que el Temps ja no s’entén com una simple línia, sinó que té una cara oculta, en tant que quan nosaltres avancem en les hores i els minuts, en l’altre univers s’hi retrocedeix, i per tant, permet fer viatges circulars entre dos punts de l’espaitemps. A principis de l’any passat, el Ministeri de Turisme Intergal·làctic va encarregar al col·lectiu Indi Gest l’elaboració d’una guia bàsica que facilités als vianants a viatjar entre els diversos espais temporals. Aquesta n’és la primera versió, dirigida a vianants temporals amb inquietuds temporals. Per viatjar entre els universos, és imprescindible dur auriculars, un telèfon propi, i es recomana anar-hi acompanyat.

Fitxa Artística

CREACIÓ: Jordi Oriol, Carles Pedragosa i Marc Permanyer
GRAVACIÓ, EDICIÓ i MESCLA: ONAsound (Barcelona)
VEUS: Glòria Cano, Isak Férriz, Jordi Oriol, Carles Pedragosa i Marc Permanyer
SUPORT EN EL DISSENY DE SO: Pau Matas
PRODUCCIÓ EXECUTIVA: Helena Font.
PRODUCCIÓ: Fira Tàrrega 2021 i Indi Gest.

Gira

ESTRENA: 9 de setembre de 2021, dins de FiraTàrrega 2021 (Fira internacional de teatre al carrer).

Pots experimentar aquest espectacle aquí: www.indigest.org/ft2021

Col·laboradors