Si Déu és bellesa. la bellesa existeix?

Escrit per Albert Arribas i dirigit per Alícia Gorina

intent d’aproximació teorèticopràctic a la noció variable de significat estètic en la vida i obra del pintor finlandès Vilho Lampi a partir de la seva obra conservada al Museu Liminka 

Sinopsi

“Si Déu és Bellesa, la Bellesa existeix?” és un espectacle teatral performàtic que tracta sobre l’art i la seva necessitat en la societat contemporània i sobre l’existència o no de la bellesa. En format de conferència teatralitzada sobre la vida i obra del pintor finlandès Vilho Lampi, l’actor ens parlarà sobre temes profunds al voltant de l’estètica mentre una part del públic és convidada a formar part de l’espectacle en actiu. Una quinzena d’espectadors aleatoris podran pujar a l’escenari per escoltar la conferència des de dins mateix de l’escenografia i en el transcurs de la conferència hauran de realitzar una escultura de guix (amb un bloc de guix, un martell i un cisell que els donaran) i descobrir la forma que s’amaga dins d’aquest material. Es tracta d’una divertida comèdia molt poc convencional, on el públic participa activament de l’espectacle sense haver de dir res. El text inclou nombroses cites d’artistes de diferents èpoques i alguns textos de l’obra de teatre “Déu és Bellesa” del dramaturg finlandès Kristian Smeds.

Fitxa Artística

Autor: Albert Arribas
Direcció: Alícia Gorina
Acció plàstica: Sílvia Delagneau
Actor: Oriol Genís
Producció: Indi Gest, amb el GREC Festival de Barcelona 2013

Gira

Aquest espectacle va ser estrenat el 19 de Juliol de 2013 a l’Institut del Teatre de Barcelona, en el marc del Festival Grec.
L’espectacle va ser de nou representat el dia 20 de Juliol.

Premsa

Dossier de Premsa

Descarregar PDF